Lessons Mengenai Bagaimana Perduaan Trading pilihan Boleh Mudah. "Pilihan Perduaan" adalah istilah yang tidak rasmi untuk pasaran mata wang asing, yang amat diakses oleh sesiapa sahaja dengan komputer. Baca terus untuk mengetahui asas-asas pilihan binari, dan beberapa cara anda boleh membuat wang dengan perdagangan

Jangan biarkan emosi yang kuat anda mengawal cara anda berdagang. Apa-apa tindak balas emosi yang kukuh, termasuk kemarahan, ketakutan, ketamakan, dan semangat, boleh mengganggu keupayaan anda untuk berdagang secara bertanggungjawab. Ia adalah mustahil untuk menjadi seorang pedagang sepenuhnya objektif, tetapi jika anda membuat emosi sebahagian pusat strategi dagangan anda, anda mengambil risiko yang besar.

Anda mungkin mendapati bahawa yang paling berguna binari carta pilihan adalah orang-orang untuk setiap hari dan selang empat jam. Dengan teknologi hari ini anda boleh tahu apa yang berlaku dengan pasaran dan carta semakin pantas. Walau bagaimanapun, mempunyai apa-apa fokus yang sempit boleh menyebabkan anda untuk mendapatkan satu gambaran yang tidak tepat kerana perubahan mendadak dan acara pasaran terpencil. Mengelakkan menekankan diri anda keluar dengan berpegang kepada kitaran lebih panjang.

Ramai yang berfikir bahawa terdapat kelihatan penanda stop loss di pasaran. Ini adalah palsu dan tidak menggunakan penanda stop loss boleh menjadi keputusan yang tidak bijak.

Apabila orang mula menjana wang dari lihat maklumat lanjut pasaran, mereka cenderung untuk mendapatkan terlalu yakin dan membuat perdagangan yang lebih berisiko. Takut kerugian juga boleh menghasilkan keputusan yang sama. Ia adalah penting untuk menjaga emosi anda di bawah kawalan dan bertindak berdasarkan pengetahuan, bukan perasaan yang anda alami.

Ramai pedagang berfikir bahawa nilai mana-mana satu mata wang boleh jatuh di bawah beberapa kelihatan ketara penanda stop loss sebelum ia naik lagi. Ini tidak benar. Ia biasanya tidak digalakkan untuk berdagang tanpa penanda ini.

Buat satu senarai matlamat dan mengikuti mereka. Menetapkan matlamat dan jadual waktu yang jika anda merancang untuk pergi ke dalam perdagangan pilihan binari. Ingat untuk membenarkan beberapa kesilapan, terutamanya apabila anda mula-mula belajar untuk perdagangan. Menilai yang ada anda sendiri yang boleh memberi tumpuan kepada proses perdagangan pilihan Perduaan, dan ingat bahawa penyelidikan adalah elemen yang penting.

Meletakkan stop kerugian dengan cara yang betul adalah seni. Anda adalah orang yang menentukan keseimbangan yang betul antara penyelidikan dan naluri apabila ia datang dengan perdagangan dalam pasaran pilihan binari. Ia mengambil masa agak sedikit latihan untuk menguasai kerugian berhenti.

Setelah mutiara kebijaksanaan mana-mana peniaga yang berpengalaman akan memberitahu anda adalah untuk tidak pernah, pernah berputus asa. Seperti setiap peniaga, anda mungkin pada satu ketika untuk mempunyai rentetan perdagangan miskin dan nasib malang. Pedagang yang tabah sesudah bencana yang akan berjaya. Tidak kira bagaimana buruk sesi dagangan terakhir anda telah, menyimpan berjalan dengan susah payah melalui dan masa ke masa anda akan mendapati diri anda dalam banyak perniagaan lebih berjaya.

. Perdagangan pilihan Perduaan boleh menjadi cara yang baik untuk anda untuk membuat sedikit wang tambahan, atau ia boleh juga menjadi sumber utama pendapatan anda. Ini bergantung kepada bagaimana anda lakukan sebagai peniaga pilihan binari. Anda perlu bekerja untuk menjadi pedagang yang terbaik yang anda mungkin boleh


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *